Στους ελαιώνες μας στην περιοχή της Πελοποννήσου, καλλιεργούμε όλη την χρονιά τα πλέον 10.000 ελαιόδεντρά μας με απόλυτη φροντίδα και κάτω από τακτικούς ελέγχους  για όσο το δυνατόν καλύτερη και ποιοτική καρποφορία . Φτάνοντας λοιπόν στις αρχές Νοεμβρίου, είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσουμε την συγκομιδή των δέντρων μας. Σημαντικό για εμάς είναι να αποφύγουμε τον τραυματισμό του καρπού και του δέντρου, για αυτό τον λόγο χρησιμοποιούμε μεθόδους συγκομιδής τελευταίας τεχνολογίας . Στη συνέχεια, ο ελαιόκαρπος μεταφέρεται σε τελάρα με οπές αερισμού στο ιδιόκτητο ελαιοτριβείο μας όπου απευθείας αρχίζει η παραγωγή με εκσυγχρονισμένα μηχανήματα κάτω από άριστες συνθήκες ελαιοποίησης (ψυχρή έκθλιψη ). Τελευταία διαδικασία αποτελεί το φιλτράρισμα (με φιλτρόχαρτα)  το οποίο διατηρεί την υψηλή ποιότητα του ελαιολάδου μας χωρίς να αλλοιωθούν τα χημικά και οργανοληπτικά  χαρακτηριστικά καθώς και τα αρώματά του .

Αφού εξαχθεί το ελαιόλαδο, αποθηκεύεται με άζωτο σε ανοξείδωτες δεξαμενές  τροφίμων για περίπου 20 ημέρες για να "ξεκουραστεί" από τη διαδικασία παραγωγής. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε  στο μέγιστο την ποιότητά του έως το στάδιο της εμφιάλωσής του.   

Το πιστοποιημένο κατά ISO 22000:2005 τυποποιητήριο μας, διαθέτει σύγχρονες αυτόματες εμφιαλωτικές μηχανές που συμβάλλουν στη γρήγορη και σωστή τυποποίηση του ελαιολάδου σε διάφορες συσκευασίες.

Μετά το στάδιο της τυποποίησης, τα συσκευασμένα προϊόντα μας, μεταφέρονται σε ειδικούς  σκοτεινούς χώρους κάτω από ελεγχόμενες θερμοκρασίες μέχρι να τεθούν προς διανομή .

Image

Γρήγορη Επικοινωνία

Πληροφορίες

Σχετικά Με Εμάς

@ 2025 througholive.gr. Κατασκευή / Φιλοξενία: E-base.gr